Diverse smaakmakers

°°°°°°°°°

Vitello Tonato “New Style” verrijkt met Ganzenlever, Kappervruchtjes,
gemarineerde Tonijn, Ansjovis, 
Granaatvruchtjes en gemarineerde Appel

°°°°°°°°°

Trilogie van de Babykreeft:
Ontschaald en met Mango, Pijpajuin, Amandel en Burrata op
gekonfijte Ras Tomaten. Met Risotto, Citroentijm, Harissa  en jus van
Bouillabaisse. En gegratineerd met Artisjok.

°°°°°°°°°

De jonge Tarbot met groen Asperges onder een Gomasio korstje
met gedroogde Paprika vergezeld van de Girardeau Oester in
eigen schelp met Langoestien en Limoenboter.

°°°°°°°°°

Kalf uit de Limousin met zijn Fricassee in een Krokant
omhulsel, natuursaus met jus van Morieljes,
Bloemkool aardappelen en Provençaalse Ratatouille.

°°°°°°°°°

Crëmeux van Aardbeien met Citroenverbena, Meringue van Citroen, klein Seizoenfruit, platte kaas, gepocheerde Perzik en
Ganache van yoghurt en witte Chocolade.

( of een assortiment van Kazen: 8,00€ supl.)

15€ Met een aangepast glas wijn

Het menu zonder de jonge Tarbot

65€ of 89€ met aangepaste wijnen

Het volledige menu

82€ of 112€ met geselecteerde wijnen

“Allergieën, bepaalde diëten en zwangerschap moeten bij de reservatie vermeld worden.”