Menu l’esprit d’Escoffier vanaf 15 september 2017

 

Enkele smaakmakers

°°°°°°°°°

Op het vel gebakken ombervis met een korst van prei,
amandel en scampi
°°°°°°°°°
Gelakte parelhoenfilet met herfstheerlijkheden
Roomsaus met ganzelever, spek en sjalotjes

°°°°°°°°°

 Nagerecht op basis van speculoos,braambessen
en kersenmarscapone

°°°°°°°°°

Koffie met versnaperingen

 

1/2 fles wijn per persoon inbegrepen

 

Iedere middag en avond, alleen op reservatie verkrijgbaar !

50 € 

 

 

Menu l’esprit d’Escoffier vanaf 18 oktober 2017

 

Enkele smaakmakers

°°°°°°°°°

Tongreepjes met Kreeftensaus op gesmoorde Spitskool,
Parmezaan en Krab
°°°°°°°°°
Versneden Fazant met “Fine Champagne” saus,
diverse Herfstheerkijkheden en Amandekroketjes

°°°°°°°°°

 Soufflé glacé met sinaasappel, Mandarin
Napoleon en citrus krokant

°°°°°°°°°

Koffie met versnaperingen

 

1/2 fles wijn per persoon inbegrepen

 

Iedere middag en avond, alleen op reservatie verkrijgbaar !

50 € 

 

 

“Allergieën, bepaalde diëten en zwangerschap moeten bij de reservatie vermeld worden.”

“Allergieën, bepaalde diëten en zwangerschap moeten bij de reservatie vermeld worden.”