Diverse koude en warme voorproevertjes

°°°°°°°°°

Chaud-froid van Babykreeft en Krab: Pantser gevuld met
Parijse Champignons en gegratineerd met Mimolette.
Beide ontschaald en vermengd met Koriander, Komkommer en
Appel. Meloen met,Gember en Wasabi

°°°°°°°°°

Witte Asperges met Zeebaars verfijnd met Truffel en Zeekraal
Vinaigrette van Artisjok, Daslook en Tomaat.
Frisse kruidensla met Parmezaan.

°°°°°°°°°

De gefruite Royale Langoestien met smeuïge Ganzenlever en
ook in carpaccio met Zurkel, groene Asperges en Korenhaar.
Krokante Parmaham en een Botersaus met Sjalotjes

°°°°°°°°°

Met Tijm gegaarde jonge Duif vergezeld van de gelakte
Eendenfilet, saus met rode bietjes en zoete Ajuin.
Diverse lentegeurtjes en erwtencrème.

°°°°°°°°°

Nagerecht op basis van Aardbeien, Citroen,
witte Chocolade en yoghurt.
( of een assortiment van Kazen: 8,00€ supl.
15€ met een aangepast glas wijn)

 

Het volledige menu:

82.00 € of 112.00 € met geselecteerde wijnen

Het menu zonder de lagoestien:

65.00 € of 89.00 € met aangepaste wijnen

“Allergieën, bepaalde diëten en zwangerschap moeten bij de reservatie vermeld worden.”