Lentedegustatie

Diverse koude en warme voorproevertjes

Lentetafereel van de gelakte Kwartel, de inlandse jonge Duif,
Ganzenlever en met Dragon gemarineerde Kippenoestertjes
in een nestje van frisse scheuten met Limoen dressing

Chaud-froid van Witte en Groene Asperges
De witte Asperges met Grietbotfilet onder een Gomasio korstje,
Beukenzwammen, jus van Bouillabaisse met Daslook en Parmezaansschilfers.
De groene Asperges samen met Wasabi, Bieslook en Radijzen
op een Carpaccio van Langoestienen met Zeealgen.

Hoppescheuten uit de volle grond en gepocheerd Hoeve eitje onder een
luchtige mousseline met Malheur 10. Fricassee van Gamba
met Lente-uitjes en Amandelen op Buikspek

Lam met zijn Carré en Bout gebraisseerd met Herbes de Provençe.
Natuursaus met Lamstong, gekonfijte Tomaat,
Olijvenaardappelen en Lentegeurtjes.

Verfrissend nagerecht op basis van Pistache,
witte Chocolade en Mango
( of een assortiment van Kazen: 8,00€ supl.)
15€ Met een aangepast glas wijn

Het volledige menu:
82.00 € of 112.00 € met geselecteerde wijnen

 

“Allergieën, bepaalde diëten en zwangerschap moeten bij de reservatie vermeld worden.”