Enkele smaakmakers
°°°°°°°°°
De met Limoen en Citroengras gegaarde Grietfilet met Parmezaan
en Peterseliekorst op een met Venkel verrijkte Couscous.
Tempura van Sepia en Kreeftensaus

De gefruite lagooestien en de Gravdlax op een Macédoine van
groene Asperges, Amandelen, Avocado en Tomaat vergezeld van
Burrata en de warme Gillardeau Oester met Zurkel

°°°°°°°°°
De met Limoen en Citroengras gegaarde Grietfilet met Parmezaan
en Peterseliekorst op een met Venkel verrijkte Couscous.
Tempura van Sepia en Kreeftensaus

°°°°°°°°°
De gebakken-en terrine van Ganzenlever met een krokant van
wilde Eend met Duindoornbessen saus en met Tijm gegaarde
Worteltjes. Gedroogde Peperkoek  en William Peertje

°°°°°°°°°
De Patrijs “Folie Bergére” met een romige Druiven- en
Notensaus,Rucola aardappelen, Girollen en
Knolselder met Walnmoten en Salie

°°°°°°°°°
Nagerecht op basis van Braambessen,Kalamansi,
Banaan, Makaron en Chocolade
(of een assortiment van Kazen : 8,00 € supl)
15 € met een aangepast glas wijn

°°°°°°°°°
Het menu zonder de Ganzenlever
65 € of 89 € met aangepaste wijnen

Het volledige menu
82 € of 112 € met geselecteerde wijnen