Enkele smaakmakers

°°°°°°°°°
De gefruite lagooestien en de Gravdlax op een Macédoine van
groene Asperges, Amandelen, Avocado en Tomaat vergezeld van
Burrata en de warme Gillardeau Oester met Zurkel

°°°°°°°°°
De met Limoen en Citroengras gegaarde Grietfilet met Parmezaan
en Peterseliekorst op een met Venkel verrijkte Couscous.
Tempura van Sepia en Kreeftensaus

°°°°°°°°°
De gebakken-en terrine van Ganzenlever met een krokant van
wilde Eend met Duindoornbessen saus en met Tijm gegaarde
Worteltjes. Gedroogde Peperkoek  en William Peertje

°°°°°°°°°
De Patrijs “Folie Bergére” met een romige Druiven- en
Notensaus,Rucola aardappelen, Girollen en
Knolselder met Walnmoten en Salie

°°°°°°°°°
Nagerecht op basis van Braambessen,Kalamansi,
Banaan, Makaron en Chocolade
(of een assortiment van Kazen : 8,00 € supl)
15 € met een aangepast glas wijn

°°°°°°°°°
Het menu zonder de Ganzenlever
65 € of 89 € met aangepaste wijnen

Het volledige menu
82 € of 112 € met geselecteerde wijnen