De Paasklokken zouden U graag
verwennen met hun uitgelezen
Degustatiemenu

Paasmenu

Diverse Koude en warme voorproevertjes

Ontwakende speels Lentetafereel met het piepjonge Gevogelte
geurend naar Saffraan en Dragon. Eend en Kwartel op hun best.
Bosje frisse Cress scheuten met Bloemblaadjes beneveld met
Limoenolie en groene Appel azijn.

Zonnevis met Algenrijst krokant vergezeld van Kokkels met Daslook en,
witte Asperges omringd met Iberico ham. Crème van gerookte Paprika,
mix van Tuinkruiden met Koolraap en een Macédoine van
groene Asperges met Avocado en Daslook.

Hoppescheuten met Duivelse mousseline en gepocheerd Hoeve Eitje op
Zurkel die versnipperd is met grijze Garnalen en Amandelen.
Bodem van Smeuïg Brasvar buikspek .

Lam en zijn Carré met groene Kruidenkorst en de met Sumak gegaarde Gigot.
Tomaat met Tuinbonen en Munt, Anijs Champignons,
gekonfijte rode Ajuin en Gnocchi.
Lamstong en Zwezerik met Curry en Rozijnen

Verfrissend nagerecht op zijn Paasbest
( of een assortiment van Kazen: 8,00€ supl.)
15€ Met een aangepast glas wijn

Het volledige menu:
82.00 € of 112.00 € met geselecteerde wijnen

Het menu zonder de Hopscheuten:
65.00 € of 89.00 € met aangepaste wijnen

Verkorte Versie: 55€ Zonder Drank:
Zonnevis / Lam / Nagerecht

“Allergieën, bepaalde diëten en zwangerschap moeten bij de reservatie vermeld worden.”