31 december 2017

 

Eindejaar Cocktail met Exquise Smaakmakers

°°°°°°°°°

Marbré van Wagyu rund en Ganzenlever met Lardo di Colonnata en Membrillo.
Gribiche van Kalfstong met Porcini, wilde Peterselie en Knolselder en de
Ierse Krab met Sucrine en Dragon omringd met Flespompoen.
Zoetzure Girollen en Mosterdfruit

°°°°°°°°°

De gefruite Sint-Jakobsnoot onder een Tappenade van zwarte Olijven en Ansjovis met een korstje van Rijpenaer XO samen met een Cannelloni van
Bonito met Appel en Mango op de met Rozemarijn langzaam gegaard Buikspek.
Mesclin met Enoki’s, Witloof en Notenpalet.

°°°°°°°°°

Met Steranijs gegaarde Baars onder een Chiffonade van frisse kruiden en krokante
Raapjes besprenkeld met Limoenolie en, de met Den gerookte
Zeeuwse platte Oester met Linzen, Kreeft en – Béarnaise.
Gefermenteerde Wortel en Waterkerscoulis

°°°°°°°°°

Tournedos van Hindenfilet met Kastanjezalf en een saus met zwarte
Thee en Jeneverbessen vergezeld van de Cocon en krokant van
Fazant met groene Kool, Truffel Parfum en gekonfijte Sjalot.
Pastinaak en Bataat in Brunoise met Spruiten en crème d’Isigny.

°°°°°°°°°

Spetterend en verfrissend Sint-Silvester nagerecht

Glas Champagne, Verrassing en Amusement

 

Deelname:

155€ Alles inbegrepen tot en met 00u00

Bevestiging reservatie:

50€ Voorschot per persoon op rekening

BE50 0682 3069 4218

“Allergieën, bepaalde diëten en zwangerschap moeten bij de reservatie vermeld worden.”