Nieuwjaarsdegustatie

Januari 2018

 

 Exquise Smaakmakers

°°°°°°°°°

Marbré van Rund en Ganzenlever met Lardo di Colonnata en Membrillo.
Gribiche van Kalfstong met Porcini, wilde Peterselie en Knolselder en de
Ierse Krab met Sucrine, Wasabi en Dragon.

°°°°°°°°°

De gefruite Sint-Jakobsnoot onder een Tappenade van zwarte Olijven en Ansjovis
met een korstje van Rijpenaer XO samen met een Cannelloni van
Bonito met Appel en Mango op de met Rozemarijn langzaam gegaard Buikspek.
Mesclin met Enoki’s, Witloof en Notenpalet.

°°°°°°°°°

Met Steranijs gegaarde Baars onder een Chiffonade van frisse kruiden en krokante
Raapjes besprenkeld met Limoenolie en de Zeeuwse platte Oester
met Linzen, Kreeft en – Béarnaise.

Gefermenteerde Wortel en Waterkerscoulis

°°°°°°°°°

Tournedos van Hindenfilet met Kastanjezalf en een saus met zwarte
Thee en Jeneverbessen vergezeld van de Cocon en krokant van
Fazant met groene Kool, Truffel Parfum en gekonfijte Sjalot.
Pastinaak en Bataat met Spruiten en crème d’Isigny.

°°°°°°°°°

Nagerecht op basis van chocolade,Noten en
Amandelijsroom
( of een assortiment kaas: 8 € supl )
15 € met een aangepast glas wijn.

Het menu zonder de Baars
65€ of 89 € met aangepaste wijnen

Het volledige menu
82 € of 112 € met geselecteerde wijnen

“Allergieën, bepaalde diëten en zwangerschap moeten bij de reservatie vermeld worden.”