Winterdegustatie

 

 Exquise Smaakmakers

°°°°°°°°°

Marbré van Rund en Ganzenlever met Dragon en Porto.
Gebakken Ganzenlever met Vadouvansaus, crémeux van Gevogelte met brioche en
de
Ierse Krab met Sucrine, Wasabi en Dragon.

°°°°°°°°°

Chaud-froid van de Sint-Jakobsnoot met Komkommer, Appel en Basilicum op
toast en, met Hazelnootolie gefruit onder een Tappenade van zwarte
Olijven en Ansjovis
met een korstje van Rijpenaer XO

°°°°°°°°°

Met Steranijs gegaarde Baars onder een Chiffonade van frisse kruiden 
besprenkeld met Limoenolie en de Zeeuwse platte Oester
met Kreeft en – Béarnaise.

Waterkerssaus

°°°°°°°°°

Tournedos van Kalffilet met Porcini, saus met sap van Hoorn des Overvloed
diverse seizoens heerlijkheden en Preiaardappelen

°°°°°°°°°

Nagerecht op basis van chocolade,Noten, Spekulaas en 
Amandelijsroom
( of een assortiment kaas: 8 € supl )
15 € met een aangepast glas wijn.

Het menu zonder de Baars

65€ of 89 € met aangepaste wijnen

Het volledige menu

82 € of 112 € met geselecteerde wijnen

Wij wensen U een fijn verblijf en danken U voor uw bezoek

“Allergieën, bepaalde diëten en zwangerschap moeten bij de reservatie vermeld worden.”