Lentedegustatie

Vanaf woensdag 16 mei 2018

Diverse Smaakmakers

Pantser van Babykreeft gevuld met Parijse Champignons, Artisjok,
Tomaat, Sojascheuten onder een pittig Kruidenmengsel met
Bloempluksels. Schaar en staart met Citroentijm. Jus van Specerijen
en de Groene Asperges met Mango, Meloen en onder Burrata.

Chaud froid van de witte Asperges met Lamsoren in samenspel met
op het vel gebakken Zeebarbeel met Olijven en Octopus in
Provençaals tintje. Zure room met Kerrie.

De Royale Langoestien vergezeld van de Noordzee Krab vermengd
met Courgettes, Tomaat, Daslook en Kruidenmengsel op Toast.
Schaaldierensaus verfrist met Verveine.

De met Rozemarijn gebraden jonge Duif, het gekarameliseerd
hammetje en de gekonfijte Varkenswangen met diverse Lentegeurtjes,
Erwtencrème met Munt en een jus nature verfijnd met Morieljes

Verfrissend nagerecht op basis van Panna Cotta,
Exotische vruchten, Pepermunt en Aardbeien
( of een assortiment van Kazen: 8,00€ supl.)
15€ met een aangepast glas wijn


Het menu zonder de Langoustien
65€ of 89€ met aangepaste wijnen
Het volledige menu
82€ of 112€ met geselecteerde wijnen
Verkorte Versie:56€  Enkel op reservatie
Babykreeft/Jonge Duif/ Nagerecht

logo_dhoeve_titel

“Allergieën, bepaalde diëten en zwangerschap moeten bij de reservatie vermeld worden.”